pingvinek a falon! Kinizsi 33.



SHU Program/ TűzX, December -Január :
Magyar, japán, olasz fiatal független művészek.
A Shu Műhely a közönség számára egy új ablakot nyit a nemzetközi kortárs művészeti életen kívül álló, de azzal erős kölcsönhatásban létező alkotói tevékenységekre. A programban résztvevő alkotók hasonló gondolkodású, hasonló értékeket képviselő képző-, ipar- és előadóművészek. A két hónapos kulturális eseményen zenészek, fotóművészek, szobrászok, színészek, videoművészek vesznek részt. Az előadások és kiállítások mellett beszélgetéseket és filmesteket is tervezünk. A vetített filmeket magángyűjteményekből válogatjuk. A másfél hónapos eseménysorozatot a programban résztvevő művészek közösen szervezik. A Shu Műhelyben minden este új dolog történik, semmi sem ismétlődik.

A Shu Műhely konceptuális projektje a művészek csoportmunkáját elősegítő koncepció. Művek, de nem befejezett folyamatok katalizátora kíván lenni, átjárást hagyva a különböző művészeti ágak között, miközben ezek kölcsönhatását éli meg (hanginstallációk, film- és videoinstallációk, environmentek).

A Shu Műhely egy publikus helyszínen nyitott alkotóműhelyként, próbateremként működik. Anyagi hátterünket támogatásokból kívánjuk biztosítani. Eseménynaptárunk a helyszinen, illetve a blogunkon lesz nyomon követhető.

Comments

Popular Posts