Montázs I., II., III.

Sorozat első három állomása:
2008. május 9. (20:30 h)-Bakelit Színház,
2008. május 10. -Tűzix,
2008. május 19-20. (21:00 h) -Sirály Kultúrális Központ.


Előadásainkat a belépőjegy bevételéből finanszírozzuk!


Az első meghökkenés elmúltával, végezetül tökéletlenül csináljuk. A váltás egyikről a másikra minden bizonnyal kíméletes lesz, amikor eljön az ideje. És a levegő talán már most is kevésbé pocsék, mint amikor indult. Mindenestere apránként kialakul a történet. Míg aztán... a további képzelés során kiderül hogy rosszul képzelte.
Itt a tenyerünk. Legyen a hallgató neve H.

Derengés, fényforrás ismeretlen. Tudás-minimum. Nem semmi-tudás. De csak a puszta minimum. A legpusztább minimum.

(buday eniko szöveg-montázs; Samuel Beckett kisprózai írásaiból)





Előadók: Ana Isabel Vieira Monteiro Buday Enikő, Ezüst Higany, Kaszonyi Kinga, Péter Boldizsár, Váradi Gábor, Vostenák György;
Videó: Juhász András;
Látvány: Lódi Csaba,Turcsány Villő;
Zene /Montázs I./: Morton Feldman Voice and Instruments II., Instruments I. és Voice, Violin and Piano című művei hallhatóak a The Barton Workshop előadásában
Szöveg-dekonstrukció /Montázs I., II., III./: Turcsány Villő, Nagy András
Fény: Szandtner Dániel



SHU>... művek, de nem befejezett folyamatok katalizátora, átjárást hagyva a különböző művészeti ágak között, miközben ezek kölcsönhatását éli meg (hanginstallációk, film- és videoinstallációk, environmentek).

Comments

Anonymous said…
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

Popular Posts